O M   M I G

Her på siden vil du primært kunne stifte bekendtskab med den del af mig, der er keramiker/pottemager.


Men her ud over er jeg også: kvindelig fynbo bosat i Brabrand ved Århus, mor til 2, bonusmor til 1, kæreste, datter, søster, boligejer, ingeniør og meget, meget mere. Alderen har sneget sig op på 50+, men det er jeg ikke blevet så meget klogere af.


Jeg er sammen med min kæreste, vores to store fælles børn og bisse-katten bosat i eget gammelt hus under stadig renovering. Her er jeg så super priviligeret at have eget velfungerende keramikværksted indrettet med arbejdsborde, drejeskive og ovn.

Som rigtig mange andre har jeg i mange år bakset med, hvad JEG skulle med MIT liv. Hvad havde jeg lyst til, hvad havde jeg brug for og hvordan i alverden skulle jeg kunne gennemskue det, når jeg mest spejlede mig i andres forventninger og oplevelser af mig?


Med årene er det faldet mere på plads for mig og jeg er nået frem til at jeg lever:


FOR keramik

men 

AF ingeniør-arbejde


Fordelingen bølger selvfølgelig i perioder, men jeg kan mærke, at jeg har det bedst, når jeg holder mig dette for øje.

Jeg har altid været kreativ og arbejdet med mine hænder. Det er en del af min DNA, men det er også i høj grad sådan, jeg er opdraget. Jeg har egetlig aldrig selv regnet det for meget og kan slet ikke huske, at jeg er blevet anbefalet at gøre det til min levevej - selvom min mor siger noget andet. 


For år tilbage tog jeg en uddannelse som ManuVision-terapeut og -træner. Det var min vej til at lære mig selv lidt bedre at kende. I min hverdag bruger jeg fortsat ManuVision og tankerne omkring kropsterapi til at finde tilbage til mig selv. Det har ikke på noget tidspunkt været meningen, at jeg skulle leve af kropsterapien, men har du lyst til at høre mere eller aftale en tid for behandling, er du selvfølgelig altid velkomment til at kontakte mig HER.

Fordi jeg var god til matematik, var det trods mine interesser oplagt for mig at læse til ingeniør og gøre det til en "karriere". I dag er det fortsat her, jeg skaber mig mit økonomiske fundament, fordi jeg stadig har brug for at vide, at jeg altid kan klare mig selv. Samtidig passer det meget mandsdominerede arbejdmiljø med en særdeles fri tone mig rigtig godt.


Alt i alt er min hverdag altså sat samme af lidt af det hele. Keramikken er min meditative lege-plads, hvor den sprudlende kreativitet, jeg har, får lov at udfolde sig. ManuVision er mit kompas, som jeg igen og igen vender tilbage til, når tvivl og usikkerhed melder sig. Ingeniørjobbet er det økonomiske sikkerhedsnet, som jeg stadig har brug for er spændt ud under mig.


Efterhånden har jeg konstateret at jeg fungerer bedste når der i min hverdag skabes plads til både kreativitet, kropsterapi og til teknik-nørden.


Jeg er tilsted i nuet, jeg er nærværende, opmærksom og omhyggelig, jeg kan fokusere og koncentrere mig om det, jeg er i gang med. Desuden er denne kombination med at sikre, at jeg holder det løfte, jeg har givet mig selv: jeg går ALDRIG ned med stress igen!